top of page

Klank- & Edelstenen Therapie

Klank therapie:

 

Klank therapie is een vorm van ontspanning en heling die gebruik maakt van de kracht van klank en trilling. Klank therapie kan je helpen om meer in harmonie te komen met jezelf, je emoties en je lichaam.

 

Klank therapie werkt met verschillende instrumenten, zoals klankschalen, gongs, stemvorken en kristallen schalen, die elk een eigen frequentie en resonantie hebben. Door deze klanken te laten klinken op of rond je lichaam, worden je cellen, je hersenen en je watermoleculen uitgenodigd om mee te trillen. Zo wordt je hele wezen gestemd en gezuiverd.

 

Klank therapie kan fysieke en emotionele blokkades opheffen, pijn en negativiteit verminderen, creativiteit en inzicht vergroten en je een diep gevoel van rust en welzijn geven. Klank therapie is een eenvoudige, maar krachtige methode die steeds meer erkenning krijgt in de wereld. 

Edelsteen therapie:

Edelsteen therapie is een prachtige manier om je lichaam en geest in balans te brengen. Edelstenen en kristallen hebben een helende energie die je kan helpen bij allerlei klachten, zoals stress, pijn, angst of vermoeidheid.

 

Edelsteen therapie werkt op verschillende niveaus: het kan je aura en chakra's harmoniseren, je beschermen tegen negatieve invloeden en je zelfgenezend vermogen stimuleren. In deze cursus leer je hoe je edelstenen en kristallen kunt kiezen, reinigen, programmeren en toepassen voor jezelf en anderen. Je ontdekt de unieke eigenschappen en karakters van elke steen en hoe je ze kunt combineren voor een optimaal effect.

 

Edelsteen therapie is een eeuwenoude wijsheid die je uitnodigt tot groei en ontwikkeling. 

Beide therapie vormen worden gecombineerd tijdens een sessie, voordat de sessie begint is er een kort voorgesprek en na de sessie is er ruimte om de ervaring te delen en eventuele vragen te stellen.

bottom of page