top of page

Workshops

 

Spiritueel healing centrum Nos cu Nos organiseert een Innerdance/meditatie/yoga  workshop "Heel je hart"

3-daags verblijf op Banda Bou van 10 tot en met 12 november.

Heb je last van stress, angst, verdriet of een gebroken hart? Wil je meer verbinding voelen met jezelf en anderen? Dan is deze workshop iets voor jou!

Innerdance is een vorm van meditatieve dans waarbij je je laat leiden door de muziek en je eigen gevoel. Je hoeft geen danservaring te hebben of een bepaalde choreografie te volgen. Het gaat erom dat je jezelf uitdrukt en bevrijdt van alles wat je tegenhoudt om voluit te leven.

In deze workshop gaan we ons richten op het helen van ons hart. We gaan de blokkades en spanningen die we in ons hartgebied hebben opgeslagen, loslaten en transformeren. We gaan ons hart openen voor meer liefde, compassie, vreugde en dankbaarheid.

De workshop wordt begeleid door Ilse Daal die je zal ondersteunen en inspireren met passende muziek, meditatie, yoga en woorden. Je zult ook de kans krijgen om je ervaringen te delen met de andere deelnemers in een veilige en respectvolle sfeer.

Deze weekend workshop vindt plaats op Banda Bou bij Emaus, overnachtingen, eten en drinken zijn inbegrepen in de prijs. Behalve bij aankomst op vrijdag, dan neemt eenieder iets mee om in de avond te delen voor het eten

Kosten workshop 450 Naf aanbetaling 200 Naf en minimaal een week voor aanvang het restant.

Je kunt je telefonisch aanmelden. Tel 4614179/5235218 Wees welkom om mee te doen met deze workshop en heel je hart! 💖

Aankomst vrijdag 16.00 vertrek zondag 17.00 uur.

Voor opgave of informatie contact ons per mail of bel: noscunos@hotmail.com  ,Tel 4614179

 

bottom of page