top of page

Massage

Ilse Daal heeft meer dan 25 jaar ervaring als Massage Therapeut. Haar grootste kracht is dat ze via haar sterk ontwikkelde intuïtie en invoelend vermogen. Vaak gelijk weet waar de knelpunten zitten in het lichaam. Ook weet ze vaak snel de oorzaak van lichamelijke klachten te lokaliseren.

Dit kan zijn dat er een daadwerkelijke lichamelijke oorzaak wordt ingevoeld en/of dat er meer een emotionele psychische achtergrond van de eventuele klachten zijn.

Natuurlijk is het ook mogelijk om te komen voor een ontspanningsmassage voor het hele lichaam. Een massage bij Ilse voelt bijna altijd na de behandeling als afgerond. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn.

Ilse heeft door haar ruime ervaring, haar intuïtie, de diverse opleidingen in massage en haar verplegings- en verzorging achtergrond een goed besef van wat een lichaam wel of niet aan kan gedurende een massage.

De massages worden vaak ook gecombineerd met een inzicht gevend gesprek. Indien er zware levens thema's gevonden worden die meer aandacht verdien kan er in overleg meer nadruk worden gelegd op de therapeutische kant d.m.v. diverse andere therapeutische technieken.

Behalve volwassenen, behandeld Ilse ook baby's, kinderen en kinderen met autisme.

Velen zijn u voor gegaan, en hebben vaak verrassende resultaten geboekt op zowel lichamelijk als emotioneel vlak. Bel voor een afspraak of neem contact met Ilse op via e-mail.

 

bottom of page